صراط

تنها راه نجات از مرگ... "شهادت" است!

صراط

تنها راه نجات از مرگ... "شهادت" است!

ما هنوز شهادتی بی درد می طلبیم
غافل از آنکه شهادت را جز به "اهل درد" نمی دهند...

طبقه بندی موضوعی

روایتی مستند از مسئله نفوذ و نفوذپذیران؛


ملاحظه میکنید که بحمدالله مجلس کنونی ما، در مسائل بین‌المللی، مواضع خیلی خوبی میگیرد؛ این خیلی برای کشور مغتنم است. این کجا، و اینکه یک مجلس شورائی ما تشکیل بدهیم که در مقابل دشمنان بین‌المللی و جبهه‌ی متّحد دشمنان، حرف آنها را بزند [کجا]؛ اینها خیلی با هم فرق میکند.

این کجا که مجلسی داشته باشیم که چه در قضیّه‌ی هسته‌ای و چه در قضایای گوناگون دیگر، حرف دشمن را تکرار بکند؛ یا اینکه نه، مجلسی مستقل، آزاد و شجاع باشد؛ همان‌جوری که مردم شعار میدهند، داخل مجلس شعار بدهند؛ همان‌جوری که مردم میخواهند، در داخل مجلس موضع‌گیری کنند.

بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم ۱۳۹۴/۱۰/۱۹

 

رهبر انقلاب: دل انسان غمگین میشود و میشکند به‌خاطر این‌که چرا کسانی که نان انقلاب را خوردند، نان اسلام را خوردند، نان امام زمان را خوردند، دم از امام زمان زدند، دم از ائمّه معصومین زدند، حالا طوری مشی کنند که اسرائیل و امریکا و سیا و هرکسی که در هر گوشه دنیا با اسلام دشمن است، برایشان کف بزنند!

۱۳۷۸/۹/۲۶


*****************************************

نگاهی گذرا به عملکرد مجلس ششم و قضاوت افکار عمومی از عملکرد این مجلس بیانگر این واقعیت است که این مجلس به جای حل مشکلات اساسی جامعه و توجه به مسائل معیشتی، مبارزه با فقر و بیکاری و تورم و... عمده دقت و تلاش خود را صرف طرح مسائل سیاسی، جناحی، جنجالی، تنش زا نموده و در حقیقت فرصت های طلایی خدمت به مردم را هدر داد؛ البته این بدین معنا نیست که مجلس ششم کارهای مثبتی انجام نداده است اما حقیقتی است که عملکرد آن مجلس نمایانگر آن بوده است.

اولین شورای شهر تهران در انتخابات سال ۱۳۷۷ و با حضور ۱۵ عضو اصلاح‌طلب تشکیل شد. این جمع به اعتبار سیاست‌بازی و برخی زد و بندها و گروکشی‌های هنگفت اقتصادی به دو گروه رقیب ۷ و ۸ نفره تقسیم شد و عملا موجب قفل شدن کار  و عدم تشکیل جلسات شورای شهر شد تا جایی که وزارت کشور دولت اصلاحات مجبور به انحلال شورای شهر شد. هنگامی که عطریانفر از اعضای شورا با گستاخی گفت مردم به گزارش کمیته تحقیق درباره شورا خندیده‌اند و این گزارش اثر و خاصیتی نخواهد داشت، مهدی کروبی رئیس مجلس به اعتراض اعلام کرد شما در شورای شهر تهران ما اصلاح‌طلبان را پیش ۷-۸ میلیون تهرانی شرمنده و سرافکنده کردید!


شکست‌های زنجیره‌ای و بی پایان اصلاحات در طیفی از انتخابات از آن زمان تا امروز تداوم داشته است. افراطیون یک سال پس از انتخابات شورای شهر، وارد مجلس ششم شدند که مجلس ششم  نیز کم از شورای شهر اول نداشت و محل سیاست‌بازی و جنگ اعصاب برای افکار عمومی بود.

 


تقلب اصلاح طلبان در انتخابات مجلس ششم به روایت دفتر هاشمی رفسنجانی

هاشمی رفسنجانی در آن انتخابات از حوزه انتخابیه تهران شرکت کرده بود و اصلاح طلبان حاکم با نگرانی از حضور وی در مجلس ششم و احتمالا تصدی ریاست آن، در کنار بستن اتهام عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای به هاشمی، در آراء مردم نیز دست بردند و او را از حضور در مجلس بازداشتند.

مصطفی تاج زاده معاون سیاسی وقت وزارت کشور همان زمان به اتهام تقلب و دستکاری در آرای مردم تهران محاکمه و محکوم شد.

دفتر هاشمی رفسنجانی که به یک مقاله منتشره در یک روزنامه پاسخ می داد، تصریح کرد: «با شمارش مجدد ۲۰ درصد صندوق ها در حوزه انتخابیه تهران که توسط شورای نگهبان انجام گرفت، آیت الله هاشمی رفسنجانی از رتبه سی ام به نوزدهم رسید و آن آبروریزی داشت اساس انتخابات را زیر سوال می برد».

این اقدام اصلاح طلبان در واقع تلافی معکوس لطف هاشمی به آنان در انتخابات سال ۷۶ بود که هشدار وی در نمازجمعه درباره مراقبت از تقلب عملاً به نفع خاتمی و بر علیه ناطق نوری تمام شده بود. ۲ سال پس از آن خطبه جمعه، وزارت کشور خاتمی اقدام مطبوعات زنجیره ای در هجمه به هاشمی را با دستکاری در آراء هاشمی جبران کرد!

 


ناگفته‌های بروجردی از پشت پرده هسته‌ای: خروج‌ اطلاعات از مجلس ششم و درخواست روحانی از خاتمی

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در برنامه شناسنامه در پاسخ به سوالی درباره مجلس ششم و اینکه مسائل هسته‌ای برای نخستین بار در آن مجلس مطرح شد توصیف شما از آن زمان به چه شکلی است، گفت: در حال حاضر در کمیسیون امنیت ملی ۲۸ نفر عضویت دارند اما در مجلس ششم ۲۳ عضو در آن بود که بنده، آقای قشقاوی، حاجی‌بابایی و جلالی از نظر طیف سیاسی و رای‌گیری در یک سو و ۱۹ نفر در طرف دیگر قرار داشتند.

وی ادامه داد: در بحث هسته‌ای شرایط خیلی سخت بود. روزی به آقای محتشمی‌پور گفتم شما کمک کنید طرحی را در مجلس ارائه کنیم که دولت موظف شود در هر شرایطی حق مسلم ملی ما را ادامه دهد که وی لبخندی زد و گفت شما مطلع نیستید دیشب آقایان جلسه داشتند که طرح سه فوریتی را مبنی بر الزام دولت به اجرای پروتکل الحاقی مجلس مصوب کنند.

 بروجردی تاکید کرد: این مصوبه در واقع تسلیم در برابر آمریکا به شمار می‌رفت و شرایط اصلا جور نبود.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه سخنان خود به مجلس هفتم اشاره کرد و گفت: الزام دولت به تولید ۲۰ هزار مگاوات در این مجلس شکل گرفت و دولت را مکلف کردیم اگر این موضوع ما را شورای حکام به شورای امنیت ملی منتقل کند، ظرف حداقل یک ماه اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کند. همه این مسائل اتفاق افتاد و ما در سال بعد که در خدمت رهبری بودیم ایشان فرمودند این مصوبه از همه مصوبات مجالس بعد از انقلاب مهمتر بود و جاده را برای حرکت پرشتابی که دوستان در چارچوب صلح‌آمیز هسته‌ای کارهای خود را انجام دهند هموار کرد.

 وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گفته می‌شد در کمیسیون برخی از اطلاعات کشور به خارج می‌رفت آیا این درست است، افزود: از این باب درست است که در آن زمان آقای روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی از رییس جمهور وقت خاتمی خواست تا رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ششم میردامادی که ظاهرا در کمیته هسته ای شرکت می کرد بعد از مدتی برای حضورش منع ایجاد شود؛ چون مطالب مطرح شده در جلسات شورای عالی امنیت ملی را به محافل سیاسی می بردند.

وی ادامه داد: در آن زمان با یکی از افراد شاخص مجلس بحث می‌کردم و وی می‌گفت دوره پیرمردها که در حاکمیت هستند تمام شده و باید بروند و وقتی این موضوع را به رئیس مجلس وقت(کروبی) گفتم که دوستان شما از این حرف‌ها می‌زنند. پاسخ داد شما مطلع نیستید. ما از جلسات شبانه آقایان اطلاع داریم که آنجا مطرح می‌کنند حکومت دینی قادر به مدیریت جامعه نیست و اصلا اصل قضیه را قبول ندارند در واقع همین افراد آنجا تحصن کردند؛ روزی نبود که در آن جلسه منتظر حادثه‌آفرینی نباشیم از نطق‌های قبل از دستور تا موضع‌گیری‌هایی که صورت می‌گرفت.

 


مجلس ششم به روایت رئیس مجلس وقت

حجت الاسلام مهدی کروبی در یک گفت وگوی تفصیلی با روزنامه اعتماد ملی، از پشت صحنه ماجراهای به وجود آمده در مجلس ششم سخن گفت.

دبیرکل حزب اعتماد ملی در این گفت وگو به تحصن نمایندگان مجلس ششم اشاره کرد و گفت: نمایندگان متحصن در مجلس ششم فکر می کردند که در جامعه از این کار آنها استقبال می شود ولی مشت گره کرده آنها خالی باز شد! دسته ای از نمایندگان مجلس به متحصنین طعنه و کنایه می زدند و می گفتند از جمعیتی که در حمایت از شما در خیابان جمع شده به سختی عبور کردیم!

دبیرکل حزب اعتماد ملی تاکید کرد: برخی از دانشجویان هم می گفتند اینها برای ما کاری نکردند. حالا که خودشان رد صلاحیت شده اند تحصن کرده اند!

دبیرکل حزب اعتماد ملی تاکید کرد: یک جایی آقای خاتمی گفت: که اگر اینها تحصن را جمع می کردند، اکثریت شان تایید صلاحیت می شدند. مشکل اول هفت تا 10 نفر بوده بعد تشدید شده است.


مجلس سوم شعار انقلابی می داد مجلس ششم شعار جامعه مدنی!

حجت الاسلام مهدی کروبی در ادامه این گفت وگو به مقایسه مجالس سوم و ششم پرداخت و اظهار داشت: این درست است که در مجلس سوم و ششم اکثریت را جناح چپ داشت و من در هر دو دوره رئیس بودم. بعضی جهت گیری ها هم در این دو مجلس یکی بود. اما برخی شعارها هم در تقابل کامل بود. در مجلس سوم شعارهای انقلابی و کفرستیز سر داده می شد ولی در مجلس ششم از جامعه باز و مدنی صحبت می شد. در مجلس سوم تلاش می شد تا روحانیون در هیات رئیسه قرار گیرند. همان طور که حسین هاشمیان و بیات و موسوی لاری در هیات رئیسه بودند ولی در مجلس ششم تلاش می شد تا روحانیون در هیات رئیسه قرار نگیرند.

دبیرکل حزب اعتماد ملی در مورد عملکرد نمایندگان مجلس ششم اعلام کرد: نمایندگان مجلس ششم آمدند ما را ابتدا در بن بست مطبوعاتی قرار دادند، بعد ما را گذاشتند در بن بست رفراندوم بعد دوباره بردند به بن بست خروج از حاکمیت و سرانجام در بن بست تحصن کار ما را تمام کردند.

 

حزب مشارکت نمی خواست غیر از اعضاء خودش کسی سر کار باشد

حجت الاسلام مهدی کروبی با اشاره به انحصارطلبی اعضاء حزب مشارکت در مجلس ششم اظهار داشت: متاسفانه اعضاء حزب مشارکت در مجلس حرکت های تندی را داشتند. این گروه نمی خواستند غیر از خودشان فرد دیگری امور مجلس را برعهده بگیرد.

حجت الاسلام مهدی کروبی اعلام کرد: به هر حال حزب مشارکت حتی اجازه نداد که فرد دیگری غیر از خودشان حتی برای یک ماه در جایگاه نواب رئیس قرار گیرد. بنابراین باید به عده ای که اکنون از ائتلاف و وحدت حرف می زنند بگویم که برای ائتلاف باید انسان اهل عمل باشد.

 

اشتباه خاتمی؛ ارائه لوایح دوقلو!

رئیس مجلس ششم در مورد ارائه لوایح دوگانه دولت اصلاحات به مجلس اعلام کرد: اگر لوایح دوگانه تصویب می شد از بزرگ ترین اشتباهات این مجلس بود و باعث می شد که با بن بست برخورد کنیم بنابراین یکی از مشکلات مجلس ششم همان لوایحی بود که آقای خاتمی ارائه کرد. در آن گیرودار، لوایح دوقلو به مجلس رفت که وضع را به کلی به هم زد زیرا چیز جدیدی بود و حتی خودم نگاه کردم و دیدم که تذکراتی درباره دخالت در امور مجلس دارد.

دبیرکل حزب اعتماد ملی تاکید کرد: در جلسه ای که من، خاتمی و موسوی خوئینی ها بودیم، گفتم، من مخالف این لایحه هستم، توضیح دادم و گفتم نظارت و سوال حق مجلس است و نمی توانید بگویید که از این حق خود استفاده نکند. آقای موسوی خوئینی ها هم حرف من را تایید کرد.

 

ماجرای نامه افراطیون مجلس ششم به مقام معظم رهبری

حجت الاسلام مهدی کروبی در ادامه این گفت وگو به ماجرای نامه ذلت بار تعدادی از نمایندگان مجلس ششم خطاب به مقام معظم رهبری، که در آن همزمان با حمله آمریکا به عراق خواهان تسلیم در برابر زیاده خواهی های استکبار جهانی شده بودند، اشاره کرد و گفت: نامه را نمایندگان روی سایت ها قرار دادند. در آن روزها بود که یکی از نمایندگان اقلیت های مذهبی به دفتر من آمد و گفت که برخی از دوستان می آیند و بالای سر من می ایستند و امضا می گیرند و من آمده ام که صریحاً از این امضا اعلام برائت کنم. عده ای مکرر می آمدند و می گفتند که ما فکر می کردیم این نامه محرمانه است و حتی عده ای می گفتند که از اصل ماجرا خبر نداشتند و از امضای آن ابراز پشیمانی می کردند.

رئیس مجلس ششم افزود: روز شنبه بود که به جلسه شورای عالی امنیت ملی رفته بودیم احساس کردم که وضع مطلوبی حاکم نیست و بخش مهمی از اعضا و به ویژه نیروهای مسلح از اوضاع ناراحت هستند. در همان حال دیدم که یکی از فرماندهان نظامی آنجا در حال توزیع نامه است، برخی اسامی را من آنجا دیدم و البته می دانستم که بسیاری با رضایت آن را امضا نکرده اند، بارها به دوستان گفته بودم که از بچه های مجلس با این روش امضا نگیرید، از کسانی امضا بگیرید که پایش بایستد.

حجت الاسلام کروبی ادامه داد: در جلسه شورای امنیت ملی، دیدیم آقای خاتمی بسیار برافروخته شد و نامه ای به رئیس دفترش که برادرش بود نوشت و گفت به روزنامه ها اعلام کنید نامه را منتشر نکنند، بعد هم آقای ربیعی را فرستادیم که حتماً تأکید شود، روزنامه ها آن را منتشر نکنند.

رئیس مجلس ششم یادآور شد: همان جا آقای خاتمی با توجه به حساسیت مجلس گفت: در مجلس نامه را نخوانید.

حجت الاسلام کروبی تاکید کرد: در این ماجرا گروهی خاص در درون مجلس با هماهنگی گروهی در خارج حرکت ها را کنترل و هدایت می کردند.

 


جام زهری که نوشیده نشد

متن این اهانت نامه پیش از آنکه به‌دست رهبر انقلاب برسد در سایت‌های اینترنتی ضد انقلاب منعکس گردید و از همان ابتدا قابل پیش بینی بود که هدف از چنین اقدامی چیست.

در بخش‌هایی از این نامه آمده بود: «با این‌حال و روز کشور، فرصت چندانی باقی نمانده است. غالب مردم ناراضی و نا امید، اکثریت نخبگان ساکت یا مهاجر، سرمایه‌های مادی گریزان و نیروهای خارجی از هر طرف کشور را احاطه کرده‌اند. با این وضع برای آینده‌ کشور دو حالت بیشتر متصور نیست یا دیکتاتوری و استبداد که در خوشبینانه‌ترین حالت، فرجامی جز وابستگی و در نهایت فروپاشی یا استحاله ندارد و یا بازگشت به اصول قانون اساسی و تمکین صادقانه به قواعد دموکراتیک» نویسندگان این اهانت نامه در ادامه، تقاضای نوشیدن جام زهر توسط رهبر انقلاب همچون امام (ره) در سال ۶۸ را مطالبه نمودند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهم‌تر از آن استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود»

به‌دنبال این نامه، بیانیه‌ای تهدیدآمیز نیز از سوی ائتلاف «حزب مشارکت، سازمان مجاهدین و عناصر گردهمایی اپوزیسیون داخلی نظیر نهضت آزادی و ملی ـ مذهبی‌ها» منتشر گردید و افراطیون در این بیانیه تهدید کردند که نامه‌هایی زهرآگین‌تر در صورت تن ندادن به خواسته‌های غیر‌قانونی‌شان خواهند نوشت: « چنانچه نامه‌ ملایم و محترمانه‌ نمایندگان که در آن همه‌ شئون رسمی و متعارف لحاظ شده است، پسند خاطر عده‌ای قرار نگیرد، ای بسا باید روزی را چشم داشت که قلم‌هایی تیزتر برای نگارش عباراتی صریح‌تر و عاری از ملاحظات مرسوم و متعارف به گردش در آید»

 


ماجرای خروج از حاکمیت اصلاح طلبان!

رئیس مجلس ششم در ادامه این گفت وگو به طرح افراطیون تحت عنوان «خروج از حاکمیت!» اشاره کرده و گفت: همان زمان احساس کردم که طرح خروج از حاکمیت به شدت مطرح می شود و حرف هایی در جلساتی زده می شود و نامه هایی نوشته می شود که گویای درگیری های تندی است. در جلسه ای که بزرگان بودند به صراحت گفتم، من وارد ماجرایی می شوم که بدانم از کجا شروع شده و به کجا ختم می شود.

حجت الاسلام کروبی افزود: زمزمه خروج از حاکمیت آنقدر در جامعه پیچیده که یک روز رفتم تا جلسه مجلس را اداره کنم، یکی از نمایندگان آمد و گفت: «برای چی مانده ای، همه می گویند نباید در حکومت بمانیم، نتیجه ندارد، فقط به او نگاه کردم و رفتم.»

رئیس مجلس ششم در پایان این گفت وگو تأکید کرد: به هر حال همان حرف ها برای ما مشکلاتی ایجاد کرد که امروز داریم تاوان همان روزها را پس می دهیم. من تا همین اندازه سربسته می گویم، عده ای از دوستان از فرصت ها استفاده نکردند و دستی دستی جریان اصلاحات را به این روز انداختند.

 

نطق مایوسانه رئیس جمهور آمریکا بعد از شکست اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هفتم: دوباره باید از صفر شروع کنیم!

با رد صلاحیت اکثر اعضای مشارکت در مجلس هفتم در حالیکه آنها برای ادامه حضور در مجلس نیز تمایل چندانی نداشتند اما تلاش برای استفاده حداکثری از اقدام شورای نگهبان جهت ایجاد جنجال در کشور در دستور کار قرار گرفت. تحصن 20 روزه نمایندگان در مجلس ، روزه سیاسی ، استعفای نمایندگان یکی پس از دیگری و اعلام استعفای استانداران و فرمانداران و بخشداران سراسر کشور از جمله این اقدامات بود. هنگامیکه استعفای نمایندگان تاثیری نداشت به ترتیب چند تن از نمایندگان من جمله بهزاد نبوی به عنوان نایب رئیس اول مجلس استعفانامه خود را در مجلس قرائت کردند. اما این حرکت با کمترین واکنش اجتماعی روبرو شد؛ لذا استعفای دسته جمعی دولت و استانداران آغاز گردید.

در همین راستا کمیته‌ مرکزی حزب منحله‌ توده در خارج از کشور با صدور بیانیه‌ای ضمن اشاره به بخش‌هایی از بیانیه های پیشین متحصنین و نیز بیانیه‌ حزب مشارکت در واکنش به رد صلاحیت‌ها، تحصن را گام اول برای آغاز یک حرکت بزرگ علیه ارتجاع حاکم دانست و خواستار راه‌اندازی یک «انقلاب مخملین» گردید:«حرکت اعتراضی و تحصن شماری از نمایندگان مجلس هنگامی می‌تواند تأثیربخش باشد که نیروهای اجتماعی و سیاسی کشور در یک اقدام هماهنگ و سازمان یافته دامنه‌ اعتراض‌ها بر ضد ‌این اعمال غیر‌قانونی را به سطح جامعه گسترش دهند»

در ادامه «آدام ارلی» سخنگوی وزارت خارجه‌ آمریکا هم در اظهاراتی مداخله‌جویانه از دولت خاتمی خواست تا در مقابل شورای نگهبان بایستد: «ما از دولت ایران می‌خواهیم برای پیشروی نتیجه‌ انتخابات مجلس در تاریخ ۲۰ فوریه‌ سال جاری، اقدامات شورای نگهبان را نپذیرد»

پس از این ، اقدام دیگر مشارکتی ها تلاش برای تاخیر زمان انتخابات توسط دولت بود و به وزارت کشور جهت اعلام عدم آمادگی به دلایل امنیتی وارد می شد؛ اما مواضع قاطعانه مقام معظم رهبری مبنی بر عدم پذیرش یک روز تاخیر انتخابات و طرح «شانه خالی کردن از مسئولیت به شکل استعفا یا به هر شکل دیگر خلاف قانون و طرح شرعی است.» توطئه فوق نیز خنثی گردید و انتخابات در راس اول اسفند 82 موعد مقرر برگزار شد.

با شکست اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هفتم ضربه سنگینی به این جبهه وارد آمد. اگر چه افراطیون سعی داشتند این شکست خود را به بهانه رد صلاحیت شورای نگهبان توجیه کنند، اما عدم اقبال عمومی به آنها در جریان انتخابات دور دوم شوراها که تحت نظارت مجلس ششم صورت گرفته بود ، این بهانه را حتی نزد خود آنها نیز کمرنگ ساخته بود.

 کسب اکثریت کرسی های مجلس هفتم توسط نیروهای اصولگرا چنان جبهه لیبرالیسم را به تلاطم انداخت که رئیس جمهور آمریکا در اولین نطق خود پس از انتخابات مایوسانه گفت: «دوباره باید از صفر شروع کنیم.»

  • امیرحسین رفعتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی